четвер, 9 лютого 2017 р.

ДВАНАДЦЯТА АКЦІЯ ПРИСВЯЧЕНА ПРОБЛЕМАМ ЗОРУ У ДІТЕЙ

Дванадцята благодійна акція "Серце до серця" націлена на вирішення проблем забезпечення обладнанням офтальмологічних дитячих відділеннь.

Кожного року близько одного мільйона дітей реєструється з проблемами зору. Всеукраїнський благодійний фонд "Серце до серця" проводить втретє акцію по боротьбі зі сліпотою у дітей.
Особливо вразлива група дітей є немовлята, несвоєчасна діагностика та лікування вродженої, і рано набутої паталогії призводить до слабкозорості або сліпоти вже у ранньому віці.
Завдяки сучасним технологіям діагностики та ефективного лікування паталогії органа зору у дітей, зменшилася кількість інвалідів дитинства по зору за останнє десятиріччя майже в два з половиною рази (з 4320 до 1500 дітей-інвалідів), тому зусилля по боротьбі зі сліпотою та слабкозорістю у дітей не є марними. У рамках глобальної програми Всесвітньої організації охорони здоров'я VISION 2020 в Україні проводяться заходи по боротьбі з дитячою сліпотою, якої можна уникнути. Широкомасштабне залучення ресурсів державних органів, підприємців, представників бюджетних організацій, студентів, учнів та громадських активістів є вагомим внеском у вирішення цієї проблеми. 
Вже з 9 березня стартує дванадцята благодійна акція "Серце до серця" під гаслом -"Я хочу бачити життя"!
Акція реалізовуватиметься по всій Україні, у кожній області, не включаючи анексовану та тимчасово окуповану, кожному місті та селі. Українці вкотре об'єднаються для вирішення важливої проблеми і ми переконані, що це вдасться!
Отож запрошуємо доєднатись до дванадцятої акції "Серце до серця", яка триватиме з 9 березня до 9 квітня 2017 року, шляхом:
* Здійснення пожерт
* Стати волонтером (http://sercedoserca.com.ua/ua/stati-volonterom.htm)
* Створити штаб (http://sercedoserca.com.ua/ua/zareestruvati-svii-shtab.htm)
Також, ви можете просто поширити дану інформацію і це буде вже вагомою підтримкою!
Детальна інформація за т.09360530-20; sercekiev@gmail.com або за адресою: м. Київ, вул. Рейтарська 9, оф. 1 індекс - 01030

Немає коментарів:

Дописати коментар