пʼятницю, 21 квітня 2023 р.

Прокачай свій мозок 

    Людський мозок – найдивовижніший механізм, створений природою. Він координує роботу всіх систем організму і в секунду отримує і видає величезну кількість нервових імпульсів, що дозволяють нам рухатися, дихати і пізнавати світ органами чуття. Однак, як і всі інші складові нашого тіла, він втомлюється і поступово втрачає свою швидкість і ясність.

Часто з віком люди без особливої радості зауважують, що їм стає все складніше концентруватися, рахувати в думці і запам'ятовувати. Реакція сповільнюється, а уявні образи перестають бути такими яскравими, як у дитинстві. Невже нічого не можна змінити?

Будь-який орган нашого тіла перестає активно і правильно працювати, якщо не отримує навантаження. Монотонна, одноманітна робота, відсутність нових облич, вражень і відчуттів, численні стреси і переживання приводять до того, що мозок просто відключається. Чим менше ми даємо йому можливостей для розвитку, тим швидше він втрачає свою працездатність. Але це оборотний процес. Вашому мозку потрібне тренування !!!

Перегляньте відео за покликанням та виконайте завдання. Бажаю успіхів! 


Завдання для мозку 


Немає коментарів:

Дописати коментар